Thursday, 18 July 2013

From you....

Assalamualaikum...

From you, my dear..
( 17 April 2013 @ 12.49 am )

" Ku ingin kau tahu, ku ingin kau selalu dekat denganku di setiap hariku.. Sudahkah kau yakin untuk mencintaiku? Ku ingin hanya satu untuk selamanya.. Ku tak melihat dari sisi sempurnamu, yang ada aku jatuh cinta kerana hatimu.. Cintaku, ku tak pernah memandang siapa kamu, tak pernah menginginkan kamu lebih, dari apa adanya dirimu... Selalu cintaku terasa sempurna, kerana hatimu selalu menerima kekuranganku... Sungguh indah cintaku.. "



# I still keep this message..because i really hope you...TRUTH!! #
...I'm still loving you...

XOXO

Friday, 12 July 2013

Salam Ramadhan =)

Assalamualaikum...

Hi there ! hehe.. Today i feels free to write.. =) Actually i got classes but suddenly cancel...huhu..thanks God.. ahaha...Siapa tak suka kan class cancel.. semua student suka.. betul x? hehe.. *Jangan ikut perangai saya nie oke!!

Pejam celik pejam celik...dah tiba semula bulan ramadhan...dah berpuasa untuk kali ke 3 pun..hehe.. Alhamdulillah aku masih berkesempatan lagi untuk menyambut bulan Ramadhan kali ini..pada Ramadhan kali ini aku telah berazam untuk mendekatkan diri kepada Allah... insyaAllah.. Amin.. =) Walaupun bulan Ramadhan kali nie terasa macam penat sangat sebab kelas pack giler-giler..tapi tu semua aku anggap sebagai ujian yang datang dari-Nya..hope aku boleh menempuhnya dengan penuh keimanan.. =)

Ramadhan kali nie jugak merupakan tahun terakhir aku berpuasa dengan housemate aku..mana tak nya sebab lepas nie kiteorang dah nak graduate..so tak berpeluang nak berpuase sesama nanti...mesti nanti aku akan rindu kat dorang...rindu nak pergi bazar sesama...rindu nak berbuka sesama..kenangan nie aku akan ingat sampai bila-bila...huhu... *sedih plak tetiba ye..

Untuk pengetahuan semua...cuti raya aku kali ini pendek jep..huhu...raya ke 4 dah kena balik study..huhu.. not fair!! =( Tapi tak kisah pun...sekali sekala berkorban apa salah nya kan..ye tak? hehe..Memandangkan ini tahun terakhir aku so kenalah berkorban sikit...and lagipun subject kali ini semuanya killer.. huhh!! peluang peratus untuk menjadi repeaters amatlah tinggi... *fuyoo gayat tahap gaban... sangat menakutkan.. hope aku tak tergolong untuk menjadi repeaters..huhu.. Aku akan berusaha sehabis yang boleh... InsyaAllah... Minta semua doakan yang terbaik untuk saya oke ! =) *terima kasih.. 

Dan untuk tahun ini jugak aku ambil MUET..kalau ada rezeki aku nak further study in degree pulak..huhu...orang kata dah alang-alang menyeluk pekasam biarlah sampai ke pangkal lengan kan..InsyaAllah kalau ada rezeki..=) For MUET...please be nice to me!! huhu.. Aku tak harap pun nak dapat band 6...band 1 pun dah cukup bagi aku..hehe..sebab English aku takdelah sehebat mana pun..tak sehebat English mat salleh yang duduk kat oversea tuh yang dah berhabuk sampai tahap tak boleh nak vacuum.. haha.. tapi aku akan cuba yang terbaik untuk mendapatkan result yang terbaik... Amin...

So that's all for today.. and for the last word i want to wish...  S E L A M A T  B E R P U A S A  kepada seluruh umat islam di serata dunia..elakkan dari pembaziran..kawal nafsu anda..semoga di bulan yang penuh mulia ini kita mendapat keberkatan dari-Nya.. Amin..

Oke,
Salam Ramadhan Al Mubarak from me =)
Have a nice day ! ^^
Copyright ©. All rights reserved by Dear Dhieyaa.