Thursday, 10 October 2013

Saja-saja

Assalamualaikum...
Lama jugak tak bersua ye..maklum lah tahun akhir busy sangat...dengan assignment, aktiviti lagi..nampak tak busy nye tuh...haha.. Sekarang nie ak dalam bus..otw balik nogoe...hee..almaklum lah nak sambut raya haji lah katekan..hehe.. memandangkan revision week jatuh sama dengan tarikh hari raya korban nampaknya ak kena korban kan lah raya ak..nampak tak pengorbanan kat situ?? Hehehe...

Sem kali banyak betul konflik ak kena hadapi...dengan family, kawan-kawan... haishh..macam-macam lah...tapi biar lah semua tuh...ak anggap ianya ujian dari yang maha esa..mudah-mudahan ak akan menjadi lebih matang di masa depan..insyaAllah... Ak kalau boleh tak nak simpan semua masalah-masalah kecik nie dalam hati..takut nanti jadi lagi parah pulak..ye dak? Hurm..banyak lagi benda lain yg ak kena fikirkan...Kann~

Dan pada 21hb hingga 30hb oktober tarikh final exam ak... Ya Allah takutnye lah aii...nervous tau... huhu.. Hope ak lulus..dan kalau boleh tahun nie nak dapat akj lagi..hee.. mudah-mudahan.. Amin ~ :)

Copyright ©. All rights reserved by Dear Dhieyaa.