Tuesday, 6 November 2012

Retro Nite ~ Cucuk langit

Assalamualaikum..

Hye..  ^^ I'm back.. hee.. Lame dah menyepi dari dunie blogger nie.. Rindu nak update blog yg mashem lagi musyuk nie.. hehe.. Banyak cerita yang nak distorykan tapi rase2 nya x ter story ye x.. * haha...gare2 lame tak update tulisan pon dah tunggang-langgang..hee.. Maafkan saye ~

Ha! Meh sini kite nak story sikit.. Tanggal 04 November 2012 , kita ade dinner at Heritage Hotel, Ipoh.. Dinner nie merupakan salah satu mini projek softskill kiteorang yg kiteorang kena handle.. Dinner nie melibatkan semua budak semester 3 SAHAJA..hee.. Almaklum lah..kiteorang kan nak praktikal da..so sebelum melangkah keluar dari poli untuk 6 bulan and sebelum kiteorang menduduki final exam, x salah kalau kiteorang happy-happy bebanyak sikit... hehe.. *dah banyak ade sikit plak ye..ishk3.. Ha! Tema kiteorang malam tu bez.. nak tahu ape dye?? Meh sini dekat2 siket telinga tu cheq nak habaq mai... Meh sini dekat2 agy... Tuh awat nun jauh sangat... jangan malu2..meh sini dekat2 agy cheq nak habaq... * ha! xpasai2 cheq berloghat utagha  na... hee.. Ehh! Hangpa semua nie...nak tahu dak??  *gedik jek..bagitahu la cepat!! HAHA.. ok2.. Tema kiteorang malam tu adalah....jeng..jeng...jeng... haha... Ok2.. tema kiteorang malam tu RETRO NITE ~ CUCUK LANGIT... Ha! Nampak dak? Retro tuh.... kembali ke zaman mak ayah dulu... hee..semua yang hadir malam tuh cantik2 belaka...*kite shuke shangat2..hee ^^ And Alhamdulillah... mini projek tu berjaya dilaksanakan dan ke semua kami yang hadir pada malam tu mendapat markah penuh...hehe... *sukenye sukenye -sambil buat muka gedik.... hehe...

Eh ok lah... xnak lah bebel panjang2...mesti korang semua bosan kan... X yah cakap kite dah tahu dah... hehe..

Ok lah... Now... Jom kita kembali semula ke zaman RETRO' 70an... Jom cucuk langit!!!! hehehee



Ini lah saya ^^ simple je kan :)



Gadis & bunga... 
*ehh mane bunge nye?? hehe



with Mira omey-2... hehehe



YELLOW *_* with yus ^^


Queen retro of the nite.. hehehe


                          
with Lina & Una...cantik dyeorang malam tu ^^


with Amir...wakil kelas DAT sem1



perasan jadi model jap.. hehe



DAT 3A...tunjuk langit ^^


Ok... Sekian... ini saja dari saya... kita jumpa di lain entry...^^ Thanks kepada yang sudi singgah di blog nie... Jangan lupe follow okeyh ... ^^ InsyaAllah saya akan follow anda kembali :)


*abaikan aunty disebelah tu ok... hehhee ^^

BYE-BYE.... ^^














Sunday, 2 September 2012

Story Pekasam di bulan syawal =) HAHA

Assalamualaikum..

Hye!! I'm back.. HAHA.. Lama rasanya tak update blog... Busy lah..xde masa.. Cehhhh!! Mengalahkan menteri jer aku nie.. HEHE.. Kalau dah lama tak update tuh maknanya banyak lah story yang aku perap jadi pekasam.. HAHA =D Tapi tak tahu lah nak start dari mana story nie.. hehe.. Ok! Memandangkan sekarang nie masih di bulan syawal so kita cite pasal raya lah ea..boleh tak?? Boleh lah boleh lah... HAHA.. Ayat gedik jep.. ^^


RAYA PERTAMA

tema tahun nie.. PURPLE!! =)



cian ayh saye kene keje mse nie.. ='(



mak sye =) , kiri tuh ateh sye ^^


kanan : alang , kiri : along



ini angah saya :)



adeq sye :)



my bodyguard .. HAHA




my beloved cousin ^^



RAYA KEDUA


otw to batu pahat =)

















Ini saja gambar raya untuk tahun nie.. Actually banyak agy gambar tapi hanya ini saja yang dapat dikongsikan.. hehe =)


LE' TOUR de PERAK

OK! Semalam...ehh bukan semalam.. Hurm 31hb..kalau tak silap lah.. HAHA *tetiba nyanyok plak...sengal jep.. =) Ok hari jumaat lepas.. 31hb lah kan.. haha.. Aku and roomate aku and ada 2 orang kawan roomate aku... *panjang nye explanation kan.. HAHA.. Kiteorang pi jelajah PERAK!! Wahh..excited giler.. HAHA.. 
Le'tour de Perak katanya.. HAHA.. Tapi tak banyak sangat gambar coz masa tu excited giler sampai lupa nak snap gambar banyak2..hehe


nie destinasi pertama kiteorang ^^



pasangan couple terhangat tok tahun nie.. HAHA




nak tahu sapa jadi driver kiteorang?? tuh..2 org mamat tuh..
yg hjung skali tuh abaikan..xde dlam senarai.. HAHA



aku and ria ^^



mira and nuar ^^



yus and kira ^^ *cian kira pening



my lovely roomate =)



cer reka natang ap kt blkng tuh?? HEHE 











free pose ^^



beraye at gunung lang.. ahaha







destinasi kedua.. TELUK INTAN!!



cantik kan sawah kat blakang tuh...sejujurnye ak mmg gayat tgok sawah.. 
HAHA



















destinasi seterusnya----> Menara Condong ^^
Macam2 warna ad =)



*biru



*purple



*hijau
pilih lah warna mana yg korang suke ye...hehe




destinasi : Fun Fair.. HAHA
masa kat sini fun giler... =)



euro wheel ^^




rumah hantu yg tak menyeramkan... kelakar giler...
RUGI 5 token!!!!




destinasi terakhir : LUMUT..
Lepak kat sini kejap..tengok bunga api.. Masa nie tak sangka ada bunga api.. sampai-sampai je dah ada bunga api.. Nampak tak dorang sambut kedatangan kiteorang... HAHA


Dengan ini berakhir lah Le'tour de Perak kami.. HEHE.. Bayangkan 24jam kiteorang jalan.. haha.. Mencatat rekod betul.. Sampai jer rumah masing2 terus pengsan tak sedarkan diri.. bangun2 tengok dah gelap je.. HAHA.. Actually sebelum balik kiteorang pi dataran ipoh jap..kiteorang tengok bebudak kereta wat drift.. Perghh..best giler.. SYOKKK!! 1st time tengok budak wat drift depan mata.. hehe.. Tapi tak snap gambar pun..coz masa tuh tengah teruja giler sampai lupa snap gmbar... hehe

Ok lah..ini je story tok entry kali nie.. Jumpa di lain entry.. TATA =)










Copyright ©. All rights reserved by Dear Dhieyaa.