Tuesday, 6 November 2012

Retro Nite ~ Cucuk langit

Assalamualaikum..

Hye..  ^^ I'm back.. hee.. Lame dah menyepi dari dunie blogger nie.. Rindu nak update blog yg mashem lagi musyuk nie.. hehe.. Banyak cerita yang nak distorykan tapi rase2 nya x ter story ye x.. * haha...gare2 lame tak update tulisan pon dah tunggang-langgang..hee.. Maafkan saye ~

Ha! Meh sini kite nak story sikit.. Tanggal 04 November 2012 , kita ade dinner at Heritage Hotel, Ipoh.. Dinner nie merupakan salah satu mini projek softskill kiteorang yg kiteorang kena handle.. Dinner nie melibatkan semua budak semester 3 SAHAJA..hee.. Almaklum lah..kiteorang kan nak praktikal da..so sebelum melangkah keluar dari poli untuk 6 bulan and sebelum kiteorang menduduki final exam, x salah kalau kiteorang happy-happy bebanyak sikit... hehe.. *dah banyak ade sikit plak ye..ishk3.. Ha! Tema kiteorang malam tu bez.. nak tahu ape dye?? Meh sini dekat2 siket telinga tu cheq nak habaq mai... Meh sini dekat2 agy... Tuh awat nun jauh sangat... jangan malu2..meh sini dekat2 agy cheq nak habaq... * ha! xpasai2 cheq berloghat utagha  na... hee.. Ehh! Hangpa semua nie...nak tahu dak??  *gedik jek..bagitahu la cepat!! HAHA.. ok2.. Tema kiteorang malam tu adalah....jeng..jeng...jeng... haha... Ok2.. tema kiteorang malam tu RETRO NITE ~ CUCUK LANGIT... Ha! Nampak dak? Retro tuh.... kembali ke zaman mak ayah dulu... hee..semua yang hadir malam tuh cantik2 belaka...*kite shuke shangat2..hee ^^ And Alhamdulillah... mini projek tu berjaya dilaksanakan dan ke semua kami yang hadir pada malam tu mendapat markah penuh...hehe... *sukenye sukenye -sambil buat muka gedik.... hehe...

Eh ok lah... xnak lah bebel panjang2...mesti korang semua bosan kan... X yah cakap kite dah tahu dah... hehe..

Ok lah... Now... Jom kita kembali semula ke zaman RETRO' 70an... Jom cucuk langit!!!! hehehee



Ini lah saya ^^ simple je kan :)



Gadis & bunga... 
*ehh mane bunge nye?? hehe



with Mira omey-2... hehehe



YELLOW *_* with yus ^^


Queen retro of the nite.. hehehe


                          
with Lina & Una...cantik dyeorang malam tu ^^


with Amir...wakil kelas DAT sem1



perasan jadi model jap.. hehe



DAT 3A...tunjuk langit ^^


Ok... Sekian... ini saja dari saya... kita jumpa di lain entry...^^ Thanks kepada yang sudi singgah di blog nie... Jangan lupe follow okeyh ... ^^ InsyaAllah saya akan follow anda kembali :)


*abaikan aunty disebelah tu ok... hehhee ^^

BYE-BYE.... ^^














Copyright ©. All rights reserved by Dear Dhieyaa.