Wednesday, 6 June 2012

Kehilangan ='(

Assalamualaikum...

Sakitkan bila rasa kehilangan...tak kira lah kehilangan orang yang di sayangi ataupun binatang...rasa sakit tuh tetap ada bila kehilangan benda-benda yang kita sayang...rasa sedih tetap ada...

Aku sedih sangat hari nie...bawu semalam aku main-main dengan dia..tengok-tengok pagi tadi dia dah takde...baru beberapa hari lepas aku wat post entry pasal dia...tapi tak tahu lak gambar kat entry tuh akan jadi kenangan terakhir..huhu...sedih.. ='(

*kenangan dah gambar nie.. ='(

Hari nie aku kehilangan lagi satu binatang yang aku sayang..mula-mula aku kehilangan Mickey, then sekarang nie aku kehilangan Amot pulak...sedih nya aku... ='( Kesian dekat Amot...hmm..kesian jugak dekat Amel abang dia dah takde.. ='( Tak boleh dah aku nak tengok Amot dengan Amel bergurau..hmm... Kenapa lah semua benda yang aku sayang pergi jauh dari aku? Kenapa ea??  ='(

2 comments:

Hidayu Syuhada said...

sebab ALLAH nak kite tabah hadapi kehidupan ini chill my frenn love youu :-)

Dear DhieYaa said...

Thanks for your support, dear.. =)

Copyright ©. All rights reserved by Dear Dhieyaa.