Friday, 29 June 2012

Si Comel Amar =)

Assalamualaikum..

"Weyh siapa budak comel kat dp fb kau tuh?? Comel lah.." , "Anak siapa kau ambil nie??" , "Siapa budak comel tuh weyh??" siapa tuh siapa nie and many more..haha *ayat tapis.. Takde seskema tuh dorang tanya..pertanyaan dorang lagi rock and roll ok..cuma dalam nie je aku tapis menapis macam santan kelapa..hehe =)

Ok ramai sangat dah yang bertanya siapa si comel kat dp fb aku tuh kan...haha..sibuk jer kan nak tahu siapa..haha.. Kalau dah gambar dia kat dp aku confirm lah dia anak aku...*teeetttttt...hey! ayat tak habis lagi lah... Anak angkat aku...haha...*suka-suka jer aku nak mengangkat-angkat anak orang... =D Actually, si comel tuh anak kepada kawan kakak aku.. Nama dia Amar... Aku gelarkan dia Si comel Amar..haha.. Nak tahu kenapa?? Sebab dia comel sangat lah..sampai rasa nak cubit-cubit jer pipi bambam *aka tembam dia tuh..kann ~ hehe.. Geram betul aku =D .. Umur si Amar nie baru jer beberapa bulan...*tak ingat lak berapa bulannya.. haha..  Biasanya kan budak-budak akan nangis kalau orang lain dukung selain ibu dia kan..tapi Si comel Amar nie sikit pun tak nangis tau.. Tuh yang buat aku suka dukung dia tuh..hehe.. Bila berjalan semua orang pandang..*haihh! ada yang tak puas hati ke?? Haha.. Maybe ingat tuh anak aku kot..*heyy! i muda lagi lah..belum masa nak kahwin-kahwin nie.. Haha..

Ha! Nie dia Si Comel Amar =)


comel.. kann~ ^^


pipi dia bambam betul lah.. ^_^


geramnya saya.. ^0^


angah dan si comel Amar =)

Ok itu saja tentang Si comel Amar.. =) 

Fly~







2 comments:

siti naqiah said...

atoto kiutnye pp die tembam..nak cubet2 je ase, hehe XD

Dear DhieYaa said...

kan..kann~~ HAHA.. Kalau jmpe dpan2 agy geram tau..hehe :)

Copyright ©. All rights reserved by Dear Dhieyaa.